Mässa/event

Mässa/event

När man deltar i en mässa eller ett event behöver man ha en del profilprodukter. Ska du ställa ut så behöver du ha en del profilprodukter så att besökare kan se vilket företag som har montern. 

Ska ni inte ställa ut på mässan men hålla en föreläsning eller liknande så är det en idé att dela ut någon profilprodukt. På så sätt kommer de som lyssnar att komma ihåg från vilket företag ni kom och kan läsa på mer om er efteråt. 

Profilprodukter till monter

Ska ni ställa ut med er egen monter på en mässa eller ett event behöver ni något som visar vilket företag som har montern. Här finns det olika produkter att välja mellan tex; vimplar, flaggor, ståbord med mera. Det viktigaste är att det synns vem som står där och att ni lätt kan transportera med er det. 

 

När man köper en monter får man en planritning för hur stor ens monter är. Med den kan du innan planera hur ni vill inreda er monter. Om du först gör en plan för hur det ska se ut så är det lättare att sedan beställa rätt profilprodukter. 

 

Förutom att inreda montern så brukar de flesta även ha någon profilprodukt som man delar ut för att locka in besökare. Det kan vara allt från en penna till en vattenflaska. Allt beroende på vad ni har för budget eller tycker är passande för tillfället.