I vår food truck serverar vi hamburgare, men inte vilka burgare som helst!
Vår filosofi är att göra allt ordentligt och från grunden. Därför maler vi kött, skivar ost och
slungar majonnäs i trucken varje dag. Utbudet på menyn varierar beroende på humör
och tillgång på råvaror, men vi har alltid flera goda alternativ att välja på. Hoppas att vi ses!

12

Köttet

Vi använder oss av närproducerat ekologiskt nöt- & griskött från Upplandsbondens bönder.
Köttet maler vi dagligen enligt Heston Blumenthals berömda rullmetod.
Högrev, bringa & salt är nyckeln till succé!

Pommes frites

Våra handskurna pommes gör vi från ekologiska svenska knölar som dubbelfriteras för att uppnå
rätt smak och krispighet.

Brödet

Brödet är fluffiga amerikanska potato rolls som bakas av en lokal bagare i Stockholm,
helt enligt våra önskemål. Vetemjöl, potatis, smör, mjölk & ägg – inga konstigheter!
Bröden rostar vi på grillen – som sig bör.

Osten

Vi använder Gruyère till våra hamburgare. Gruyèreosten har tillverkats i de
Schweiziska alperna sedan 1100-talet och har till skillnad från processad “ost”
både smak och konsistens, det gillar vi såklart!